93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
Descobrint Vallvidrera
Barcelona
 • dissabte 18 de desembre
 • Inici a les 10:30 h.
 • Durada : 2:30 h.
 • Preu inscripció 18€
Places disponibles

Per fer la reserva pots omplir el formulari en línia, enviar-nos un correu electrònic o trucar-nos al 93 417 16 78.

Descobrint Vallvidrera

Ruta al pulmó verd de Barcelona

Una ruta guiada, on s’uneixen la natura, la història i l’arquitectura.. Un captiu d’Al-Mansur ja va esmentar Vallis Vitraia, un indret on hi havia una església cristiana, l’any 986. Van haver de passar 900 anys més per a que la construcció d’una carretera i un funicular ho capgirés tot: Aquell indret inaccessible, isolat i tranquil va esdevenir un lloc d’hotels, restaurant i segones residències burgeses. Farem un itinerari des del Coll a la Vall per descobrir el modernisme, gaudirem de la presa que es va construir per subministrar aigua a Sarrià sense deixar la visita a l’església que Al-Mansur no va poder cremar. Visitarem la casa pairal Vil·la Joana, que fou la darrera residència de mossèn Cinto Verdaguer on va viure els seus últims mesos i va morir. Gaudirem del seu pantà considerat com una joia de l’enginyeria hidràulica del segle XIX construït per Elies Rogen. Veurem la Casa del Guarda i la taules dels bisbes. Explicarem com es va anar construint La Vall del vidre.

Dificultat baixa – Places limitades- Una visita que no et pots perdre!

Guiatge de la ruta

MERITXELL CARRERES

Llicenciada en dret, Barcelonina de Gràcia i amb arrels de la Barceloneta, l’Eixample i Ciutat Vella. La Meritxell du l’entusiasme per Barcelona a l’ADN i el seu objectiu és fer que Barcelona us sedueixi. 

Formulari de reserva

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb els detalls de la teva reserva. No oblidis mirar al correu brossa si no l’has rebut!

  Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.