TERRASSA MODERNISTA
PROPERA DATA
dimecres 30 de setembre
DURADA
3:30 hores
PREU
25€
HORA D'INICI
9:30
PUNT DE DE TROBADA

exterior estació FGC Terrassa Rambla

Diuen que a Terrassa es poden veure tots els exemples de l’arquitectura modernista: cases residencials de burgesos, construccions més austeres per a treballadors, edificis públics i el millor exemple d’arquitectura industrial modernista que hi ha a Catalunya, l’actual seu del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.. Deu ser per això que s’hi celebra la fira modernista de recreació històrica més important del país. Començarem al centre neuràlgic del modernisme terrassenc, descobrirem els edificis més singulars del centre, com el mercat, el ajuntament i la Catedral de Sant Esperit on i trobarem intervencions modernistes i joies del renexament, visitarem la Casa Alegre de Sagrera i la espectacular Masia Freixa per despres anar a una fàbrica única  en el seu estil Antic Vapor Aymerich Amat i Jover i, per acabar, retrocedirem uns quants anys més en el temps per saber què hi va haver a Terrassa abans d’aquest moviment artístic tan espectacular. 

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat