TARRAGONA, CIUTAT PER DESCOBRIR

Visita guiada a la ciutat de Tarragona per descobrir-ne el seu patrimoni modernista. 

DATES
dissabte 24 d'octubre
DURADA
3:30 hores
PREU
25€
HORA D'INICI
10:30
PUNT DE DE TROBADA

Exterior estació de la RENFE a Tarragona

Visita guiada per la ciutat de Tarragona per descobrir-ne el seu patrimoni modernista. Començarem i acabarem visitant dos equipaments cabdals del tombant de segle, l’escorxador i el mercat central, de l’arquitecte municipal Josep Maria Pujol, autor del projecte d’Eixample de la ciutat. Descobrirem la Casa Ximenis i les seves intervencions pictòriques en diferents esglésies i el magnífic teatre Metropol de en Josep Maria Jujol. Admirarem el seu interior També visitarem l’interior de l’Ajuntament, on veurem un curiós projecte de Lluís Domènech i Montaner, el Mausoleu del rei Jaume I. Continuarem la visita passejant per la Rambla de Tarragona, on descobrirem algunes façanes de diferents arquitectes d’aquest període modernista i coneixerem una obra molt inicial d’Antoni Gaudí a l’antic convent de Jesús i Maria. Tarragona és una ciutat per descobrir….

  • Ruta monumental
Guiatge de la ruta

Carles Baz

Vallesà de naixement,tècnic superior de turisme, guia oficial de Catalunya i llicenciat en humanitats. En Carles és un veterà amb més de quinze anys d’experiència com a guia oficial, que són vibrants i explicades amb entusiasme i creativitat.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat