93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
SITGES: LA RUTA DELS AMERICANUS
Sitges casc antic i Museu Cau Ferrat i Maricel

Una visita guiada per Sitges ofereix la possibilitat de contemplar una impactant
riquesa patrimonial. Farem una passejada per l’Eixample i el Cas Antic i visitarem el museu Cau Ferrat i la col·lecció d’art del museu Maricel, tot seguint les passes d’aquells emprenedors que van fer fortuna a les Amèriques, transformant la vila i convertint-la en epicentre i motor de les trobades dels artistes i arquitectes modernistes de l’època.

DATA
dissabte 25 de juliol
INICI
10:15 h.
PUNT DE TROBADA
Sitges

Aquest punt de trobada és orientatiu, te’l concretarem quan facis la reserva.

PREU
25€
DURADA
3:30 h.

Sitges: La Ruta dels Americanus

Descobreix un impressionant patrimoni.

Una visita guiada per Sitges ofereix la possibilitat de contemplar una impactant riquesa patrimonial. Visitarem Cau Ferrat i la col·lecció d’art del museu Maricel, i veurem edificis modernistes, monuments i una característica estructura urbana. Un itinerari per observar les joies de l’època dels Americanus, aquells sitgetans que des de
finals del segle XVIII van emigrar a Cuba a la recerca de fortuna i que a la tornada a la vila, van invertir en la construcció d’edificis i mansions. Una proposta per el mes de gener, quan la vila respira calma tu gaudiràs del nostre patrimoni a prop del mar.

  • La ruta inclou l'entrada al Cau Ferrat i al Museu Maricel
  • Dificultat física baixa: farem petit descans a meitat de ruta.
  • Farem us d'audiòfons per escoltar millor les explicacions de la guia.
  • Descobreix Sitges com no te l'havien explicat abans.
  • Punt de trobada ben comunicat amb transport públic (RENFE)

GUIATGE DE L'ACTIVITAT

El guiatge d’aquesta passejada anirà a càrrec de la nostra guia i col·laboradora Rosa, que és guia oficial nascuda a Sitges. A la segona part de la sortida al Cau Ferrat el guiatge el farà un especialista en l’obra i la història d’aquesta casa museu tant singular.

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb la reserva.

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres: 93 417 16 78