93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

setembre

L'avanç pot estar subjecte a canvis

La burgesia catalana va apadrinar i fomentar la realització de grans obres arquitectòniques que han definit la fesomia de la ciutat. La nostra ruta ens portarà des del començament de Passeig de Gràcia, per arribar a la Plaça de Catalunya i entrar a la Barcelona emmurallada, on podrem visitar entre d’altres indrets l’obra cabdal de Domènech i Montaner, el Palau de la Musica.

dissabte 5 de setembre

Descobrint el Born i Santa Maria del Mar (vespre)

Visita guiada al Born i Santa Maria del Mar de capvespre.

cap de setmana 5 i 6 de setembre

Ruta de cap de setmana i grup reduït, inclou transport i hotel mitja pensió a Figeures (dinar dissabte i esmorzar diumenge) i dinar de tornada. Contacteu amb nosaltres per més informació i pre-inscripció.

dimecres 9 de setembre

Visitarem el Monestir de Poblet i la Vila Vermella de Prades.

 La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de tres hores amb una mirada diferent.

divendres 18 de setembre

Estrenem visita guiada al Park Güell de Barcelona: una sortida imprescindible per gaudir de Gaudi i la natura a partir de tres eixos: la casa, el parc i la ciutat.

Un recorregut per la dreta de l’Eixample on explicarem les principals autories de l’arquitecte.

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, fundat l’any 1327 per la reina Elisenda de Montcada, constitueix un testimoni cultural i històric únic de la història de la ciutat de Barcelona i de Catalunya.

dissabte 19 de setembre

Descobrint el Born i Santa Maria del Mar (vespre)

Visita guiada al Born i Santa Maria del Mar de capvespre.

dissabte 19 de setembre

Un recorregut històric i arquitectònic per l’antic barri de Sant Andreu de Palomar.

dissabte 19 de setembre

La capital del Baix Camp es pot considerar un autèntic santuari de l’arquitectura modernista, tant pel seus edificis emblemàtics com per l’empremta personal que hi deixaren els mestres Gaudí i Domènech i Muntaner.

dimecres 23 de setembre

Descobrint Monestirs i Castells de Lleida

Una ruta que ens portarà a la Noguera i l’Urgell.

Al tombant del segle XX Salvador Andreu va comprar els terrenys de la falda del Tibidabo per crear una urbanització de luxe que es va anar omplint esplèndides residències privades construïdes pels arquitectes modernistes més importants del moment.

dissabte 26 de setembre

Ruta guiada a la ciutat de Girona, una passejada que durarà tot el matí i on explorarem alguns dels indrets amb més història i arquitectura de la ciutat mil·lenària.

 La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de tres hores amb una mirada diferent.

dissabte 26 de setembre

GRUP COMPLET

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. També visitarem la Torre Salvana, un tresor de la Catalunya de l’edat mitjana.

diumenge 27 de setembre

Visita històrica al carrer Aiguafreda i voltants, al barri d’Horta de Barcelona.

Barcelona amaga grans sorpreses, joies de l’arquitectura de finals del segle XIX i principis del XX que no podem passar per alt: un passeig per la ciutat que encetava l’era industrial (a la zona que limita els barris de Fort Pienc i la Vila Olímpica), on visitarem algunes de les edificacions més impressionants i avançades de l’època que encara avui en dia mantenen el seu esplendor.

dimecres 30 de setembre

Terrassa és una de les capitals catalanes i europees més important del modernisme, ha conservat i revalorat un extraordinari patrimoni arquitectònic i l’ha convertit en una joia de mà de l’arquitecte Lluís Muncunill i Parellada.

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte