93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
LA RUTA DELS SENYORS DEL COTÓ I TÈXTIL
Barcelona, Barri de l'Eixample

Farem una ruta guiada pels dominis dels senyors del cotó i del tèxtil de la Barcelona del segle XIX. Mai hauràs pogut imaginar tanta riquesa, tant poder i tanta bellesa que hi ha darrera de la indústria tèxtil i cotonera: grans edificis, grans històries i una esplèndida arquitectura enmig de Barcelona, visitarem llocs “amagats” i sorprenents: parlarem de l’evolució i declivi de la indústria més rica del nostre país visitant espais que ens parlen del seu poder, en aquesta sortida podràs entendre l’urbanisme de Barcelona i també els clans que hi havia a la ciutat al segle XIX t’ho perdràs?

DIMECRES 22 DE DESEMBRE DE 2021
INICI
10:15 h.
PREU
16€
DURADA
2:30 h.
Barcelona, Eixample

La ruta dels Senyors

 • Ruta de dificultat baixa. Caminem passejant.
 • Farem us d'aufiòfons per escoltar millor les explicacions de la guia
Guiatge de la ruta

Elvira Font

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

FORMULARI DE RESERVA

omple el formulari i t'enviarem la reserva per correu electrònic.

  Per reservar més de cinc places contacti amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat.

  Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

  Contacta amb nosaltres

  Pots trucar-nos al 93 417 16 78 o al 669 098 761

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.