93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
LA RUTA DELS SENYORS DEL COTÓ I TÈXTIL
Barcelona, Barri de l'Eixample

Farem una ruta guiada pels dominis dels senyors del cotó i del tèxtil de la Barcelona del segle XIX. Mai hauràs pogut imaginar tanta riquesa, tant poder i tanta bellesa que hi ha darrera de la indústria tèxtil i cotonera: grans edificis, grans històries i una esplèndida arquitectura enmig de Barcelona, visitarem llocs “amagats” i sorprenents:parlarem de l’evolució i declivi de la indústria més rica del nostre país visitant espais que ens parlen del seu poder, en aquesta sortida podràs entendre l’urbanisme de Barcelona i també els clans que hi havia a la ciutat al segle XIX t’ho perdràs?

DIMARTS 5 DE GENER 2021
DIMECRES 13 DE GENER 2021
INICI
10:30 h.
PREU
18€
DURADA
3 hores
Barcelona, Eixample

La ruta dels Senyors

  • Ruta de dificultat baixa. Caminem passejant i fem descans a meitat de ruta
  • Farem us d'aufiòfons per escoltar millor les explicacions de la guia
Guiatge de la ruta

Elvira Font

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

FORMULARI DE RESERVA

omple el formulari i t'enviarem la reserva per correu electrònic.

Per reservar més de cinc places contacti amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat.

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Pots trucar-nos al 93 417 16 78 o al 669 098 761