LA BARCELONA DEL S. XV I EL PALAU REQUESENS
Barcelona
DISSABTE 28 DE NOVEMBRE
DURADA
3:15 h.
PREU (inclou entrada al Palau Requesens)
22€
HORA D'INICI
10:00
Punt de trobada

Plaça de Sant Jaume

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Farem un recorregut per la ciutat dins i fora de Barcino, on podrem descobrir l’itinerari que després dels romans, ens deixa la història més sorprenent de Barcelona: Reis capritxosos i Nobles influent: Visitarem l’interior de diversos recintes: entre ells El Palau Requesens per conèixer en visita guiada L’acadèmia dels Desconfiats fundada el any 1700, la basílica de Sant Just i Pastor, El Palau dels Marc del S. XV. Palau dels Mercader i Palau Ferran ( antiga seu de correus del S.XVI)  carrers plens d’història i molt més. Un viatge al passat però molt present en els més bells racons de la ciutat per poder viure insitu molts fets un dels més rellevants d’aquest període en l’àmbit cultural va ser el sorgiment del català com a idioma, a través de la seva evolució del llatí vulgar local. A Barcelona, com a seu del comtat i una de les més importants ciutats de la Corona d’Aragó, es va forjar el català més normatiu, especialment per la tasca realitzada pels escrivents de la Cancelleria Reial. Al segle xv va sorgir un dels primers escrits normatius del català,En aquest període Barcelona va passar a formar part de la Monarquia Hispànica, sorgida de la unió de les corones de Castella i Aragó. Va ser una època d’alternança entre períodes de prosperitat i de crisis econòmiques, especialment per les epidèmies  va repuntar l’economia gràcies al comerç amb Amèrica i a l’inici de la indústria tèxtil, una visita impresincimble on l’arquitectura i la historia es donen la ma. T’ho perdràs?

  • Sortida de baixa dificultat física.
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions dels guies.
  • El preu inclou l'entrada i la visita guiada al Palau Requesens.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Omple el formulari i t'enviarem la teva reserva per correu electrònic. Si no en tens ens pots trucar al 93 417 17 78 i t'atendrem.

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic.

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat