DESCOBRINT EL MONESTIR DE POBLET I LA VILA VERMELLA DE PRADES
Conca de Barberà i Baix Camp
DATES
dimecres 9 de setembre
DURADA
Tot el dia fins a la tarda cap a les 17:30 h.
PREU
90€

El preu inclou la visita guiada, el transport i el dinar.

HORA D'INICI
sortida a les 8:30, inici de ruta a les 10 h.
PUNT DE DE TROBADA

Plaça Universitat de Barcelona

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Visitar un monestir, sempre suposa amarar-se d’història tot descobrint espais naturals d’excepcional valor ecològic al seu voltant. Visitar el Monestir de Poblet, és una delícia cultural que parla de la història dels cistercencs, de la històrica presència de monjos en les contrades de la Catalunya Nova i del nostre gran panteó reial. El monestir t’abraça, t’absorbeix, t’aclapara… Tanmateix, la seva visita fa que no te’n vulguis ni allunyar, ni abandonar-lo. Després d’un bon àpat, podem continuar la vista amb l’arribada a la vila vermella de Prades. Si aquesta vila no ens encanta amb el seu urbanisme, el seu entorn natural, la seva bellesa i la seva història, podem tenir per cert que cap altra ho farà. Recórrer els seus carrers, visitar la seva font i la seva església, demana una lectura detallada d’una capital comtal de gran importància a l’edat mitjana. Càtars, templers, senyors, comtes, vassalls, princesses, boscos… Tot té sentit quan hom mira amb els ulls de descobrir, de llegir, d’aprendre, de gaudir. De ben segur que aquesta és una visita per a recordar en el temps. Us esperem, volem compartir-la amb vosaltres.

Guiatge de la ruta

Carles Baz

Vallesà de naixement, tècnic superior de turisme, guia oficial de Catalunya i llicenciat en humanitats. En Carles és un veterà amb més de quinze anys d’experiència com a guia oficial, que són vibrants i explicades amb entusiasme i creativitat.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de cinc places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic.

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat