DESCOBRINT EL MONESTIR DE PEDRALBES: LA SEDUCCIÓ DEL GÒTIC
Barcelona

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, fundat l’any 1327 per la reina Elisenda de Montcada, constitueix un testimoni cultural i històric únic de la història de la ciutat de Barcelona i de Catalunya.

dissabte 29 d'agost
dissabte 19 setembre
DURADA
2:30 hores
PREU
18€
HORA D'INICI
10:30
PUNT DE DE TROBADA

Monestir de Pedralbes

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, fundat l’any 1327 per la reina Elisenda de Montcada, constitueix un testimoni cultural i històric únic de la història de la ciutat de Barcelona i de Catalunya.

Visitarem el conjunt al complet, que comprèn l’església i el monestir, que gira entorn de l’espaiós claustre de tres plantes envoltat de les estances principals: “Dormidor”, el “Refetor”, “Sala Capitular”, l’abadia i les “Cel·les de dia” una joia del gòtic català plena de història. Sabies que la Reina Elisenda de Montcada i Pinós va ser una de les dones més influents de Catalunya? Vine amb nosaltres i coneixeràs una part de la història de la Barcelona del segle XIV fascinant! També visitarem la Capella de Sant Miquel que ja està restaurada. Només per a amants de l’arquitectura històrica, t’ho perdràs?

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

  • Dificultat física baixa
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions de la guia
  • Recinte tancat, baixa contaminació acústica
  • El preu de la ruta inclou l'entrada al monestir
  • Ruta monumental

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat