DESCOBRINT EL PARK GÜELL
Barcelona
SETEMBRE
divendres 18 de setembre
PREU
24 €

El preu inclou l’entrada al Park Güell. Si disposeu d’algun descompte especial o exempció de pagament per accedir al recinte feu-nos -ho saber a l’hora de fer la reserva.

PREU SI DISPOSES DE CARNET DE BIBLIOTEQUES, CARNET GAUDI O CARNET DE BARRI ADJACENT AL PARC
18€
HORA INICI
10:30
DURADA
2:30 h.
PUNT DE DE TROBADA

Park Güell

El punt de trobada amb més detall es dona a conèixer un cop facis la reserva.

Una visita guiada al Park Güell és un experiència única, anirem tant per la part forestal com la monumental. En el disseny del parc es posa clarament de manifest la mà d’un arquitecte, i l’estil peculiar de Gaudí resulta evident en qualsevol element, per petit que sigui. Existeixen formes ondulades i passejos coberts amb columnes que tenen formes d’arbres o d’estalactites. Moltes de les superfícies estan cobertes amb trencadís, trossos de ceràmica o de vidre a manera de mosaics de colors. Per la seva localització al mig de la ciutat i a una altitud elevada. Antoni Gaudí tenia al cap les ciutats jardí angleses, i es va obstinar a assolir una perfecta integració de les seves obres a la naturalesa. Prova d’això són les columnes fetes de pedres de mides i formes molt variables, que suggereixen troncs d’arbres, estalactites i coves naturals. Els angles rectes no apareixen enlloc: les columnes estan inclinades com palmeres.
El punt central del parc està constituït per una immensa plaça, la vora de la qual serveix de banc i ondula com una serp recoberta també de trencadís fet de petites peces de ceràmica i vidre i és obra de Josep Maria Jujol. La plaça està parcialment sostinguda per la Sala de les Cent Columnes, Fins arriba l’escalinata de l’entrada principal del parc, de graons disposats simètricament al voltant de l’escultura d’una salamandra que s’ha convertit en l’emblema del jardí. Representa la salamandra alquímica, que simbolitza l’element foc. També veurem els dos edificis: La Casa del Guarda i La casa Museu viaductes i terrasses una sortida imprescindible per gaudir de Gaudi i la natura a partir de tres eixos: la casa, el parc i la ciutat

  • la dificultat física de la sortida és baixa.
  • El preu inclou l'entrada al Park Güell
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions de la guia.
  • Ruta monumental
  • Grup Reduït
Guiatge de l'activitat

Meritxell Carreres

Llicenciada en dret, Barcelonina de Gràcia i amb arrels de la Barceloneta, l’Eixample i Ciutat Vella. La Meritxell du l’entusiasme per Barcelona a l’ADN i el seu objectiu és fer que Barcelona us sedueixi.

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat