93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

octubre

Un recorregut per la dreta de l’Eixample on explicarem les principals autories de l’arquitecte.

dissabte 24 d'octubre

Una visita guiada per Sitges ofereix la possibilitat de contemplar una impactant
riquesa patrimonial. Farem una passejada per l’Eixample i el Cas Antic i visitarem el museu Cau Ferrat i la col·lecció d’art del museu Maricel, tot seguint les passes d’aquells emprenedors que van fer fortuna a les Amèriques, transformant la vila i convertint-la en epicentre i motor de les trobades dels artistes i arquitectes modernistes de l’època.

dissabte 24 d'octubre

Visita guiada a la ciutat de Tarragona per descobrir-ne el seu patrimoni modernista.

 La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de tres hores amb una mirada diferent.

Una ruta guiada per la història i l’arquitectura de la Barcelona medieval on hi convivien jueus i cristians. Descobrirem com cohabitaven dues creences diferents dins de les mateixes muralles i l’arquitectura que testimonià una realitat complexa i plena de matisos. Farem un recorregut pels vestigis de l’antic call barceloní, el gòtic  i acabarem amb una visita completa a la catedral de Barcelona.

diumenge 25 d'octubre

Proposem una passejada guiada per l’històric recinte del Parc del Laberint d’Horta. 

De Sant Pau del Camp fins a Sant Just i Pastor, on hi pujarem als terrats, sense deixar-nos La Mercè ni l’església Templera de Nostra Senyora de la Victòria. D’una església a una altra t’explicarem la història de carrers, fonts i passatges que formen part de la Barcelona de segles passats.

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte