93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

rutes d'octubre

Premeu la imatge o el títol de la cada ruta per accedir a la informació completa de l'activitat.

La nostra ruta ens portarà des del començament de l’avinguda del Portal de l’Àngel per entrar a la Barcelona emmurallada, on podrem visitar entre d’altres indrets l’obra cabdal de Domènech i Montaner, el Palau de la Musica.

Visitarem Santa Maria de Valldonzella,  monestir femení de l’ordre cistercenca. Un espai únic per descobrir: la seva església i claustre conformen una gran obra modernista de gran bellesa i plena de simbologia. Després farem una passejada per l’entorn de la Universitat Abat Oliba. Veurem el viaducte de Gaudí i el dipòsit d’aigües de Martí l’Humà.

Aquest és un itinerari que ens transporta al moment de la fundació de Barcelona
Passejarem per la ciutat romana per veure com era l’urbs en el moment del seu naixement.

Un passeig guiat per la Barcelona Gremial del gòtic on podrem descobrir grans històries i petites sorpreses, sempre plenes d’arquitectura i art. Com a final del recorregut farem una visita guiada a la Casa de La Seda.

dissabte 16 d'octubre

Visitarem Girona, ciutat que ha estat cruïlla de cultures mil·lenàries i que atresora grans construccions com la catedral de Santa Maria de Girona, els Banys Àrabs, el monestir de Sant Pere Galligants i el preciós call jueu. Una passejada per una de les ciutats més boniques de Catalunya i que guarda molta història.

Farem un recorregut per la ciutat dins i fora de Barcino, on podrem descobrir l’itinerari que després dels romans, ens deixa la història més sorprenent de Barcelona: Reis capritxosos i Nobles influents: visitarem l’interior de diversos recintes: entre ells el Palau Requesens.

Us proposem una visita a Sant Joan Despí tot seguint les passes d’en Josep Maria Jujol, que fou estret col·laborador d’en Gaudí i que destaca per una gran sensibilitat en la seva obra. Visitarem l’interior de les Cases Torre de la Creu i Can Negre. Passejarem per Sant Joan Despí per veure cases d’estiueig d’inicis del segle XX.

Farem un passeig guiat pels racons més increïbles del barri del Born i visitarem la Basílica de Santa Maria del Mar i els seus terrats.

dissabte 23 d'octubre

Viatjarem a Vic, la capital d’Osona, que compta amb un patrimoni cultural de gran riquesa i diversitat. Visitarem el museu episcopal, les pintures de Sert a la catedral, el casc antic i l’interior de l’ajuntament.

El Recinte Modernista de Sant Pau és un espai per descobrir. La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de dues hores i mitja amb una mirada diferent.

Farem un recorregut històric des de l’edat mitjana fins als nostres dies, de la història de les malalties i epidèmies. Visitarem l’antiga casa de la Convalescència de l’Hospital General al barri del Raval, que posteriorment va ser l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau.

El Recinte Modernista de Sant Pau és un espai per descobrir. La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de dues hores i mitja amb una mirada diferent.

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte

    Obrir conversa
    1
    💬 Hola! Et podem ajudar?
    Hola 👋
    Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.