93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

rutes de novembre

Premeu la imatge o el títol de la cada ruta per accedir a la informació completa de l'activitat.

Dos convents que van viatjar pedra a pedra per convertir-se en parròquies i que cobrien les necessitats d’una burgesia elitista i plena de capricis. Convents centenaris, gòtics, joies del passat que podrem visitar mentre fem una passejada pel cor de l’eixample.

dissabte 6 de novembre

Un passeig guiat per la Barcelona Gremial del gòtic on podrem descobrir grans històries i petites sorpreses, sempre plenes d’arquitectura i art. Com a final del recorregut farem una visita guiada a la Casa de La Seda.

dissabte 6 de novembre

Farem una ruta urbana per veure’n algunes de les façanes de les cases més destacades i coneixe’n la història de les seves famílies. Visitarem la sorprenent Casa Navàs i recobrarem forces amb un tastet de vermut i un dinar al centre de Reus, en un indret amb molta història. Places limitades.

Farem un passeig guiat pels racons més increïbles del barri del Born i visitarem la Basílica de Santa Maria del Mar i els seus terrats. 

El Segle de les Llums i com va influenciar a la Barcelona del segle XVIII. Visitarem el pati Manning, el pati de les dones  i l’església de Montalegre, una joia protomodernista. Parlarem d’un moment de la història que va canviar el món mitjançant el pensament i les idees il·lustrades. Explorarem la Reial Acadèmia de Medicina, que està lligada a noms com Pere Virgili, Antoni de Gimbernat o Santiago Ramon i Cajal.

dissabte 13 de novembre

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. També visitarem la Torre Salvana, un tresor de la Catalunya de l’edat mitjana.

Farem una passejada per l’Eixample i el Cas Antic i visitarem el museu Cau Ferrat i la col·lecció d’art del museu Maricel, tot seguint les passes d’aquells emprenedors que van fer fortuna a les Amèriques, transformant la vila i convertint-la en epicentre i motor de les trobades dels artistes i arquitectes modernistes de l’època.

Poblenou, al districte de Sant Martí, és una caixa de sorpreses. En aquesta ruta visitarem el seu cementiri, un dels més antics de la ciutat, i la part antiga del barri que conserva edificis modernistes i arquitectura industrial de principis del segle passat.

divendres 19 de novembre

La Catedral de Barcelona, una gran desconeguda, plena d’art, història i arquitectura. Hi farem una visita completa i pujarem als terrats.

dissabte 20 de novembre

Resultat de l’enriquiment aconseguit a ultramar, especialment a Cuba, molts dels lloretencs van tornar al poble, van prescindir de la vella casa pairal i es van alçar mansions senyorials amb estil neoclàssic i modernista. Visitarem el nucli antic, l’espectacular Església de Sant Romà, els jardins de Santa Clotilde i el cementiri modernista.

La Catedral de Barcelona, una gran desconeguda, plena d’art, història i arquitectura. Hi farem una visita completa i pujarem als terrats.

El cor de Barcelona té molta història, especialment si passegem pel nucli antic on hi eren els més importants convents de la ciutat, els millors palaus i el bressol de personatges il·lustres de l’època. Visitarem l’interior de La Balmesiana i veurem reductes de monestirs i palaus recuperats. Un passeig ple de curiositats, arquitectura i història.

divendres 26 de novembre

Qui eren els maçons? Satanistes, espiritistes, alquimistes? Quan apareixen a Barcelona?  Descobrint la Barcelona Maçònica és una ruta clara, transparent i gens mística sobre la petjada maçònica a la nostra ciutat. Inclou visita a la biblioteca Arús.

La nostra ruta ens portarà des del començament de l’avinguda del Portal de l’Àngel per entrar a la Barcelona emmurallada, on podrem visitar entre d’altres indrets l’obra cabdal de Domènech i Montaner, el Palau de la Musica.

diumenge 28 de novembre

El Recinte Modernista de Sant Pau és un espai per descobrir. La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de dues hores i mitja amb una mirada diferent.

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte

    Obrir conversa
    1
    💬 Hola! Et podem ajudar?
    Hola 👋
    Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.