93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
NISSAGUES DE PODER A LA BARCELONA MEDIEVAL
Barri Gòtic de Barcelona
PROPERA DATA
DIVENDRES 4 DE SETEMBRE
DURADA
2:30 h.
PREU
18€
HORA D'INICI
19:00
Punt de trobada

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Aquest és un itinerari de tarda on podràs descobrir l’esplendor de Catalunya als segles S. XIII i XIV, quan Barcelona era la capital d’una potència marítima per la mediterrània i quan la bonança econòmica va afavorir la construcció o restauració dels principals edificis de l’església, la monarquia, els nobles i les institucions de govern, els principals poders de la Ciutat. Poders que a vegades eren aliats i a vegades estaven enfrontats. Un recorregut on podrem visitar la casa d’un dels homes més influents de l’època: l’ardiaca de Lluís Desplà i d’Oms, anirem al Vergel del Palau Reial, sense deixar la Capella de Santa Àgata una joia del gòtic català que amaga històries molt nostres des de el regnat de Jaume II D’Aragó i la presència del Príncep de Viana a la ciutat i com no, parlarem de l’Església de Sant Just i Pastor on les grans famílies del moment van deixar la seva petjada. Deixa’t portar per una de les rutes més emblemàtics de casa nostra i descobriràs que les pedres ens parlaran d’aquestes històries.

  • Sortida de baixa dificultat física.
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions del guia.
Guiatge de la ruta

Meritxell Carreres

Llicenciada en dret, Barcelonina de Gràcia i amb arrels de la Barceloneta, l’Eixample i Ciutat Vella. La Meritxell du l’entusiasme per Barcelona a l’ADN i el seu objectiu és fer que Barcelona us sedueixi. 

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat