DESCOBRINT MONTSERRAT
Monestir de Montserrat

Montserrat constitueix un testimoni cultural i històric únic. Farem una visita guiada durant el matí on hi descobrirem la seva història, art i arquitectura.

DATES
dissabte 22 d'agost
DURADA
3:30 hores
PREU
20€

El preu inclou la visita guiada.

HORA D'INICI
10:30
PUNT DE DE TROBADA

Monestir de Montserrat

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Una visita guiada al conjunt monàstic de Montserrat no només és conèixer la seva arquitectura, sinó el seu privilegiat entorn. La Història del Santuari ens portarà des de les muralles, fins als dos atris per arribar a la basílica de l’S.XVI amb clares estructures renaixentista i gràcies a les intervencions de Puig i Cadafalch podrem veure un temple neo-bizantí. Anirem al Cambril de la Moreneta i explicarem les intervencions de final del XIX i Cap amunt del XX com Josep Llimona i Alexandre de Riquer (autor de les Grans pintures del presbiteri, al Voltant del cambril). També podrem veure l’exposició permanent de Plensa en el segon atri. Visitarem l’escala de l’enteniment i el mirador dels apòstols, sense deixar-nos els claustres i la iconografia de diferents autors com: Josep Maria Subirachs, Frederic Mares, Germans Vallmitjana entre d’altres i per acabar farem un tram de camí que porta a la Santa Cova, itinerari del segle XVII. Es poden veure quinze grups escultòrics corresponents als misteris de el rosari amb obres, entre d’altres, de Gaudí, Puig i Cadafalch, Josep Llimona i els germans Vallmitjana. Conèixer bé Montserrat és conèixer la nostra història.

Guiatge de la ruta

Carles Baz

Vallesà de naixement,tècnic superior de turisme, guia oficial de Catalunya i llicenciat en humanitats. En Carles és un veterà amb més de quinze anys d’experiència com a guia oficial, que són vibrants i explicades amb entusiasme i creativitat.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat