93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

maig 2021

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. També visitarem la Torre Salvana, un tresor de la Catalunya de l’edat mitjana.

 

Al tombant del segle XX Salvador Andreu va comprar els terrenys de la falda del Tibidabo per crear una urbanització de luxe que es va anar omplint esplèndides residències privades construïdes pels arquitectes modernistes més importants del moment.

 

Una ruta guiada a Pedralbes on explorarem els voltants del Monestir, les façanes d’elegants vil·les, mansions i jardins d’alt valor arquitectònic. Visitarem la Torre Girona, la casa d’estiueig de l’alcalde i banquer Manuel Girona i que actualment és la seu del potent supercomputador Mare Nostrum, una eina de gran valor per a la ciència.

 

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. També visitarem la Torre Salvana, un tresor de la Catalunya de l’edat mitjana.

 

diumenge 9 de maig

Tornem al barri d’Horta de Barcelona per visitar el carrer Aiguafreda: zona de pous, safarejos i bugaderes, per veure in-situ el lloc on les dones de bon matí rentaven la roba per a els senyors de Barcelona.

 

divendres 14 de maig

Et proposem un recorregut per la dreta de l’Eixample barceloní on explicarem les principals autories de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, la història dels seus propietaris i el simbolisme de les façanes.

 

Et proposem una passejada on descobriràs algunes de les esglésies més sorprenents de Barcelona: anirem des de Sant Pau del Camp fins a Sant Just i Pastor, on també hi pujarem als terrats, sense deixar-nos La Basílica de la Mercè o l’Església de Sant Jaume . D’un temple a l’altre t’explicarem la història de carrers, fonts i passatges que formen part de la Barcelona de segles passats.

 

Una visita guiada per Sitges ofereix la possibilitat de contemplar una impactant riquesa patrimonial. Farem una passejada per l’Eixample i el Cas Antic i visitarem el museu Cau Ferrat i la col·lecció d’art del museu Maricel, tot seguint les passes d’aquells emprenedors que van fer fortuna a les Amèriques, transformant la vila i convertint-la en epicentre i motor de les trobades dels artistes i arquitectes modernistes de l’època.

 

El Recinte Modernista de Sant Pau és un espai per descobrir. La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de dues hores i mitja amb una mirada diferent.

 

Et proposem una ruta de matí a una de les zones més atractives de Barcelona, plena d’història i arquitectura: visitarem l’interior de la Casa Llotja de mar sense oblidar-nos dels voltants, com les voltes dels encants i dels pintors i la pintoresca Plaça de les Olles.

 

Farem un passeig guiat pels racons més increïbles del barri del Born i visitarem la Basílica de Santa Maria del Mar i els seus terrats.

 

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte