EL SEGLE DE LES LLUMS
Reial Acadèmia de la Medicina i voltants:, Barcelona

Una ruta que gira entorn l’anomenat Segle de les Llums i com va influenciar a la Barcelona del segle XVIII. Visitarem la Reial Acadèmia de Medicina i els seus voltants. La història de la Reial Acadèmia està lligada a noms com Pere Virgili, Antoni de Gimbernat o Santiago Ramon i Cajal.

DISSABTE 25 DE JULIOL
DURADA
3:15 h.
PREU
20€
HORA D'INICI
10:00
Punt de trobada

Zona Plaça Castella

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Una ruta per la Barcelona del S. XVIII anomenada “El segle de les llums i de les idees il·lustrades.” La societat catalana va impulsar una infraestructura cultural pròpia d’acordar amb les necessitats de l’economia capitalista en Expansió. On es va avançar en el camp de la ciència, de la misericòrdia i el comerç. Visitarem diferents espais que ens faran comprendre un segle tan definitiu especialment per a la medicina i la presa de consciència de les diferents classes socials a través d’institucions benèfiques com la Casa de la Caritat. Visitarem també las Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Situada en un dels edificis neoclàssics més importants de Barcelona on destaca l’espectacular. Amfiteatre anatòmic i que es destinava a la formació de cirurgians. La història de la Reial Acadèmia està lligada a noms com Pere Virgili, Antoni de Gimbernat o Santiago Ramon i Cajal. De la mà dels nostres guies podràs conèixer l’edifici i la seva història, segur que et sorprendrà!

  • Sortida de baixa dificultat física.
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions dels guies.
  • El preu inclou l'entrada a la Reial Acadèmia de Medicina.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Omple el formulari i t'enviarem la teva reserva per correu electrònic. Si no en tens ens pots trucar al 93 417 17 78 i t'atendrem.

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat