93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

rutes de juny

Premeu la imatge o el títol de cada ruta per accedir a la informació completa de l'activitat.

Una ruta plena de sorpreses pel desconegut front marítim de la ciutat. Arquitectura, història i art ens portaran des de les drassanes reials fins a l’interior de correus sense oblidar-nos del Palau Mornau, l’estàtua de Colon, Correus o la Basílica de la Mercè entre d’altres.

Agramunt és la població capdavantera de la ribera del Sió, situat en el punt de confluència de l’Urgell, la Segarra i la Noguera. Visitarem la vil·la, el castell de Montsonís i el santuari de la Mare de Déu del Salgar.

Visitarem Santa Maria de Valldonzella, monestir femení de l’ordre cistercenca. Un espai únic per descobrir: la seva església i claustre conformen una gran obra modernista de gran bellesa i plena de simbologia. Després farem una passejada pels voltants.

Al tombant del segle XX Salvador Andreu va comprar els terrenys de la falda del Tibidabo per crear una urbanització de luxe que es va anar omplint esplèndides residències privades construïdes pels arquitectes modernistes més importants del moment.

A Terrassa es poden veure tots els exemples de l’arquitectura modernista: cases residencials de burgesos, construccions més austeres per a treballadors, edificis públics i el millor exemple d’arquitectura industrial modernista que hi ha a Catalunya. Vine a comprovar-ho en aquesta ruta pel centre on veurem edificis singular, la seva Catedral, la Masia Freixa entre d’altres.

Tan a prop i tan lluny! Sant Andreu és el nucli més antic de Barcelona amb més de mil anys d’història, i en aquesta ruta hi descobriràs la seva singular història i arquitectura.

Explorarem els jardins del Palau Reial, les façanes d’elegants vil·les, mansions i jardins d’alt valor arquitectònic. Visitarem la Torre Girona, la casa d’estiueig de l’alcalde i banquer Manuel Girona i que actualment és la seu del potent supercomputador Mare Nostrum, una eina de gran valor per a la ciència.

dissabte 18 de juny

Descobrint Cardona

Viatjarem a la Catalunya Vella per descobrir el romànic llombard més espectacular. Cardona està ubicada en un entorn natural privilegiat. Visitarem l’imponent Castell de Cardona, el centre històric de la vil·la i les mines de Sal.

diumenge 19 de juny

Descobrint Vallvidrera

Un captiu d’Al-Mansur ja va esmentar Vallis Vitraia, un indret on hi havia una església cristiana, l’any 986. Van haver de passar nou-cents anys més perquè la construcció d’una carretera i un funicular ho capgirés tot: aquell indret inaccessible, isolat i tranquil va esdevenir un lloc d’hotels, restaurant i segones residències burgeses.

El Recinte Modernista de Sant Pau és un espai per descobrir. La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de dues hores i mitja amb una mirada diferent.

Visita guiada a l’antic hospital de la Santa Creu inaugurat pel rei Martí per després visitar l’antiga Casa de Convalescència de l’Hospital General, que posteriorment va ser l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau.

Farem un passeig guiat pels racons més increïbles del barri del Born i visitarem la Basílica de Santa Maria del Mar i els seus terrats.

Farem un passeig guiat pels racons més increïbles del barri del Born i visitarem la Basílica de Santa Maria del Mar i els seus terrats.

El Recinte Modernista de Sant Pau és un espai per descobrir. La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de dues hores i mitja amb una mirada diferent.

Visitarem Santa Maria de Valldonzella, monestir femení de l’ordre cistercenca. Un espai únic per descobrir: la seva església i claustre conformen una gran obra modernista de gran bellesa i plena de simbologia. Després farem una passejada per l’entorn de la Universitat Abat Oliba. Veurem el viaducte de Gaudí i el dipòsit d’aigües de Martí l’Humà.

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte

    Obrir conversa
    1
    💬 Hola! Et podem ajudar?
    Hola 👋
    Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.