93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

rutes de juliol

Farem un passeig guiat pels racons més increïbles del barri del Born i visitarem la Basílica de Santa Maria del Mar i els seus terrats.

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, fundat l’any 1327 per la reina Elisenda de Montcada, constitueix un testimoni cultural i històric únic de la història de la ciutat de Barcelona i de Catalunya. Visitarem el conjunt al complet, que comprèn l’església i el monestir.

El Recinte Modernista de Sant Pau és un espai per descobrir. La unió d’història i arquitectura traslladen el visitant a principis del segle XX a través de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner. Comprova-ho en aquesta ruta de dues hores i mitja amb una mirada diferent.

En aquesta ruta al cor de BCN visitarem l’interior de La Balmesiana (institució dedicada a l’estudi i la difusió de l’obra del filòsof i teòleg Jaume Balmes), que amaga un dels tresors millor conservats de la ciutat: una capella obra de Joan Rubió i Bellver, deixeble de Gaudí. 

Et proposem una ruta de matí on visitarem l’interior de la Casa Llotja de mar sense oblidar-nos dels voltants, com les voltes dels encants i dels pintors i la pintoresca Plaça de les Olles.

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte

    Obrir conversa
    1
    💬 Hola! Et podem ajudar?
    Hola 👋
    Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació.