93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
Santa Coloma de Cervelló
DESCOBRINT LA COLÒNIA GÜELL

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. També visitarem la Torre Salvana, un tresor de la Catalunya de l’edat mitjana.

PROPERA DATA
DISSABTE 26 DE SETEMBRE
INICI
10:00 h.
PUNT DE TROBADA
Colònia Güell

El punt de trobada amb més detall el coneixeràs un cop facis la reserva.

PREU
25€

El preu inclou l’entrada a la cripta de la Colònia Güell.

DURADA
3:30 h.

Descobrint la Colònia Güell

inclou visita a la Cripta

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: Antoni Gaudí, Joan Rubió i Bellver, Francesc Berenguer, sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. La història de les colònies tèxtils a Catalunya va marcar tota una època plena de llums i ombres, una sortida que no et pots perdre. També visitarem la Torre Salvana un gran tresor de la Catalunya de l’edat mitjana. El preu inclou l’entrada a la cripta, els audiovisuals i la nostre guia. Passarem tot un matí en un dels llocs més històrics de Catalunya.

  • Ruta guiada per la Colònia industrial d'origen modernista i visita a la Cripta de Gaudí
  • Dificultat física baixa.: caminem passejant i fem descans a meitat de ruta.
  • Farem us d'audiòfons higienitzats per escoltar millor les explicacions de la guia. Pots portar els auriculars de casa.
  • El preu inclou l'entrada a la Cripta de la Colònia Güell, obra d' Antoni Gaudí.

GUIATGE DE L'ACTIVITAT

Elvira Font

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb la reserva.

FORMULARI DE RESERVA

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres: 93 417 16 78