93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

gener 2021

Una visita guiada pel centre històric de Barcelona tot descobrint la ciutat més insòlita: espais de confinament per a dones, com antics convents i bordells; botigues que han perdurat al pas dels segles, hotels i fondes on s’hi allotjaren personalitats il·lustres i carrerons i passatges amb secrets amagats.

Grup complet pel 16 de gener: nova data amb places disponibles pel diumenge 7 de febrer

 

Us proposem una visita a Sant Joan Despí tot seguint les passes d’en Josep Maria Jujol, que fou estret col·laborador d’en Gaudí i que destaca per una gran sensibilitat en la seva obra.

 

Farem un passeig guiat pels racons més increïbles del barri del Born i visitarem la Basílica de Santa Maria del Mar i els seus terrats. 

Et proposem un recorregut per la dreta de l’Eixample barceloní on explicarem les principals autories de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, la història dels seus propietaris i el simbolisme de les façanes.

dijous 21 de gener

Pocs districtes de Barcelona estan envoltats de tanta simbologia com el de Gràcia. Aquesta vila dins la ciutat, de gairebé 50.000 habitants, carrers petits i nombroses places bullicioses, sempre ha tingut una vida política i social activa i un ric teixit d’institucions cíviques, culturals, recreatives, artístiques i esportives, viu reflex de la societat del nostre país. Acompanya’ns a descobrir-ho en aquesta ruta.

Barcelona amaga grans sorpreses, joies de l’arquitectura de finals del segle XIX i principis del XX que no podem passar per alt: un passeig per la ciutat que encetava l’era industrial (a la zona que limita els barris de Fort Pienc i la Vila Olímpica), on visitarem algunes de les edificacions més impressionants i avançades de l’època que encara avui en dia mantenen el seu esplendor.

Sarrià conserva encara l’aire de poble que va entusiasmar la burgesia catalana del segle XIX: petits carrers i places que es vertebren al voltant del carrer Major. Visita guiada on podrem gaudir de la seva meravellosa arquitectura i història.

Al tombant del segle XX Salvador Andreu va comprar els terrenys de la falda del Tibidabo per crear una urbanització de luxe que es va anar omplint esplèndides residències privades construïdes pels arquitectes modernistes més importants del moment.

dissabte 23 de gener (ajornat al 10 d'abril)

Et proposem una ruta de matí a una de les zones més atractives de Barcelona, plena d’història i arquitectura: visitarem l’interior de la Casa Llotja de mar sense oblidar-nos dels voltants, com les voltes dels encants i dels pintors i la pintoresca Plaça de les Olles.

 

Una ruta plena de sorpreses pel desconegut front marítim de la ciutat. Arquitectura, història i art ens portaran des de les drassanes reials fins a l’interior de correus sense oblidar-nos del Palau Mornau, l’estàtua de Colon, Correus o la Basílica de la Mercè entre d’altres.

 

Una visita guiada per descobrir els secrets més ben guardats de l’Illa de Maians. No només és un barri de pescadors i turistes, la Barceloneta és molt més! Passejarem i explicarem des de la indústria del passat fins als nostres dies.  Carrers i places plenes de color i un olor a un passat obscur i un futur ple de vida. Arquitectura modernista, racionalista i contemporània el teu abast.

 

diumenge 31 de gener

Et proposem un passeig guiat a Vallvidrera, on s’uneixen la natura, la història i l’arquitectura.

 

Contacte

Truca'ns o envia'ns uns missatge

Telèfons:    93 417 16 78 / 669 098 761

correu electrònic:   info@arquitecturadecatalunya.cat

Formulari de contacte