93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
Monestirs viatgers de Barcelona
Barcelona - Eixample
 • divendres 28 de gener 2022
 • Inici a les 10:00 h.
 • Durada 2:30 h.
 • Preu inscripció 18€

Per fer la reserva pots omplir el formulari en línia, enviar-nos un missatge o trucar-nos al 93 417 16 78.

Monestirs viatgers de Barcelona

Dos convents que van viatjar pedra a pedra per convertir-se en parròquies i que cobrien les necessitats d’una ciutat en plena expansió industrial i comercial després de la caiguda de les muralles. Convents gòtics, joies centenàries, monestirs fundats per reis que podrem visitar avui dia, mentre fem una passejada pel cor de l’eixample per conèixer la seva història plena de curiositats com el nom dels carrers. També podem admirar edificis modernistes, botigues emblemàtiques i parlar de com vivia una societat que volia destacar amb tot, incloent-hi tindre temples històrics de convents malmesos. Visitarem la Basílica de la Concepció, antic Monestir de Santa Maria de Jonqueres i l’Església de Sant Ramon de Penyafort que pertany al Convent de Montsió veurem treballs “amagats” de Domènech i Montaner i establiments emblemàtics. Visitarem la casa del que va inventar el saló de l’automòbil. Saps l’origen dels Columbaris, que en aquesta ruta per cert visitarem? Una passejada original i única.

Guiatge de l'activitat

Elvira Font

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

FORMULARI DE RESERVA

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb els detalls de la teva reserva. No oblidis mirar al correu brossa si no l’has rebut!

  Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic.

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.