93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

ESCAPADES

Descobrint Canet de Mar i el Castell de Santa Florentina

dissabte 25 de febrer de 2023

Viatjarem a Canet de Mar seguint les passes de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.  Hi va viure a Canet gran part de la seva vida i ens va deixar obres tan espectaculars com l’Ateneu, Casa Roura, Can Puxan i com no, la Casa Museu on l’arquitecte va passar llargues temporades a poble, sobretot a l’estiu. Visitarem el Castell de Santa Florentina del S.XI. on l’arquitecte va dur a terme unes intervencions que li va donar un aire medieval gràcies a la introducció de peces del monestir del Tallat.

Més informació i reserva

Descobrint Banyoles i Besalú

dijous 9 de març 2023

Amb l’arribada de la primavera estrenem una ruta que ens portarà a descobrir la bellesa i la història mil·lenària de Besalú, el poble medieval més ben conservat de Catalunya. També ens atansarem a l’estany de Banyoles i amb un passeig podrem gaudir de la gran riquesa natural i paisatgística tot endinsant-nos als miradors de la zona.

Sant Pere de Casserres i pantà de Sau

dissabte 25 de març 2023

En un entorn privilegiat sobre la punta de la península de Casserres i envoltat per un meandre del riu Ter, se’ns apareixerà el majestuós Monestir de Sant Pere de Casserres, una autèntica joia del romànic que va ser l’únic monestir benedictí de la comarca d’Osona, el qual posseeix el claustre amb porxos de columnes més antic del país.

La ruta del Císter

dissabte 15 d'abril de 2023

Tres comarques, tres monestirs, un viatge sorprenent. Monestirs de les Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges.  Fes la pre-reserva!

Més informació i reserva

Descobrint Cardona

dissabte 29 d'abril de 2023

Situat dalt d’un turó amb un gran domini visual, la ubicació d’aquesta fortalesa respon a la necessitat de controlar el Salí i la vall del Cardener. Passejarem pel centre històric, entrarem al Castell i visitarem les mines de Sal.

Descobrint el Ripollès: Terra de Comtes i Abats

diumenge 21 de maig de 2023

Comarca gironina mil·lenària amb un patrimoni romànic de primer ordre, dels més importants d’Europa. Una ruta al poble, al conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll i a l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. 

INFORMACIÓ I RESERVES

Si tens qualsevol consulta relacionada amb alguna de les activitats o vols fer una reserva abans no obrim la web d’inscripcions pots omplir aquest formulari o contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

93 417 16 78 – 669 098 761
info@arquitecturadecatalunya.cat 

  Torna a la programació de rutes per mesos

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.