93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

ESCAPADES

La ruta del Císter

dissabte 17 de setembre

Tres comarques, tres monestirs, un viatge sorprenent. Monestirs de les Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges.  Fes la pre-reserva!

Més informació i reserva

Solsona i Sant Esteve d'Olius

dijous 6 d'octubre

Un recorregut pel centre històric de la ciutat de Solsona i a Sant Esteve d’Olius per descobrir el seu conjunt monumental, considerat cabdal del romànic llombard del s. XI i el cementiri modernista, en un entorn natural de primer ordre que ens permetrà viure en primera persona els colors de tardor de la comarca lleidatana.

En breu obrirem les inscripcions per aquesta ruta

Sant Pere de Casserres i pantà de Sau

dissabte 15 d'octubre

En un entorn privilegiat sobre la punta de la península de Casserres i envoltat per un meandre del riu Ter, se’ns apareixerà el majestuós Monestir de Sant Pere de Casserres, una autèntica joia del romànic que va ser l’únic monestir benedictí de la comarca d’Osona, el qual posseeix el claustre amb porxos de columnes més antic del país.

En breu obrirem les inscripcions per aquesta ruta

Descobrint el Ripollès: Terra de Comtes i Abats

Comarca gironina mil·lenària amb un patrimoni romànic de primer ordre, dels més importants d’Europa. Una ruta al poble, al conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll i a l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. En breu obrirem les inscripcions per aquesta ruta

INFORMACIÓ I RESERVES

Si tens qualsevol consulta relacionada amb alguna de les activitats o vols fer una reserva abans no obrim la web d’inscripcions pots omplir aquest formulari o contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

93 417 16 78 – 669 098 761
info@arquitecturadecatalunya.cat 

  Torna a la programació de rutes per mesos

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.