93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
DONA ET LABORA
Barcelona, Ciutat Vella.

Coincidint amb la setmana del dia internacional de la Dona et proposem un itinerari urbà que reivindica l’empremta laboral de les dones de Barcelona.

DATES
DIMARTS 9 DE MARÇ
DURADA
3:00
PREU
18€
HORA D'INICI
10:00
Punt de trobada

Zona Metro Paral·lel

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Aprofitant que entrem a la setmana de la Dona et proposem la ruta “Dona et Labora”, un itinerari urbà que reivindica l’empremta laboral de les dones de Barcelona. Des de la Barcelona gremial,  passant per l’època de les Indianes i durant tota la revolució industrial el treball de la dona es considerava accessori i complementari. Des del barri del Raval fins el barri de Sant Pere milers de dones durant més de 700 anys van treballar igual que els homes patint discriminació salarial, segregació de les ocupacions i exaltació del treball masculí.
A nivell de patrimoni arquitectònic , en aquest itinerari, analitzarem el fenomen de les cases-fàbrica del Raval i l’antiga casa gremial dels velers de seda entre d’altres.

  • Sortida de baixa dificultat física.
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions del guia.
  • Grup reduït
Guiatge de la ruta

Meritxell Carreres

Llicenciada en dret, Barcelonina de Gràcia i amb arrels de la Barceloneta, l’Eixample i Ciutat Vella. La Meritxell du l’entusiasme per Barcelona a l’ADN i el seu objectiu és fer que Barcelona us sedueixi. 

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat