LA DIAGONAL, ART A FLOR DE PELL
Barcelona

La Diagonal de Barcelona és una de les artèries de la ciutat més apassionants: lloc de pas però poc coneguda pel que fa a la seva arquitectura, història i art.

Propera data
dimarts 29 de desembre
PREU
18 €
DURADA
3 hores
HORA D'INICI
10:00
Punt de Trobada

Diagonal amb Còrsega.

El punt de trobada amb més detall el coneixeràs un cop facis la reserva.

La Diagonal de Barcelona és una de les artèries de la ciutat més apassionants: Lloc de pas però poc coneguda pel que fa a la seva arquitectura, història i art. Una ruta de 3 hores plena de bellesa a la llum del mati i un passeig ple de sorpreses, entrem a molts llocs per viure plenament la seva història. Expliquem façanes, històries de les famílies, urbanisme, on podràs descobrir les joies més boniques del modernisme i del noucentisme, esglésies sorprenents i plenes d’art i simbologia,Icones de le burgesia de inicis del S.XX. Visitarem vestíbuls senyorials,. Els més gran arquitectes van deixar la seva petjada a la Diagonal, que és art a flor de pell.

  • Dificultat física baixa
  • Es fa un descans a meitat de ruta
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions de la guia.
GUIA DE LA RUTA
ELVIRA FONT

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat