93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

Comença el juny!

Comença el juny!

Volem iniciar el mes de juny amb alegria i amb l’esperança que s’obrin les portes del nostre dia a dia, i que puguem a poc a poc reprendre la nostra vida, les nostres trobades amb les persones estimades, les nostres petites rutines, iniciar el treball i tot allò que ens porta a la “normalitat” d’aquests moments tan desitjats. Obrim les portes a l’estiu i nosaltres també iniciem les nostres sortides a finals de juny, no deixis de visitar la nostra web i si vols venir fes la teva reserva. Reprenem la nostra feina després de tres mesos d’aturada i ho farem amb grups més reduïts i com no, complint el protocol de seguretat: distàncies, gel, màscares i com sempre amb molta arquitectura i bon ambient. T’hi esperem! Si vols truca’ns 934171678 o escriu-nos un correu a info@arquitecturadecatalunya.cat  … Bona entrada de Juny!

Fotografia: Portes Modernistes de Barcelona i la numero 2 de Vilanova i la Geltrú -Fotografies per ordre: Palau Güell – Can Pahissa – Casa Juncosa – Can Gomis – Casa Serra- Casa Comalat (David Cardelús – Arnim Schulz)

L’Època del modernisme marca el seu màxim esplendor de les portes, en què un element tan imprescindible i similar en un edifici va esdevenir una peça única i irrepetible. Barcelona ha heretat un patrimoni modernista importantíssim que es reflecteix en molts elements urbanístics. Entre aquests trobem les portes d’entrada dels diferents edificis de la ciutat. Cadascuna ha estat construïda a mida i d’acord amb l’estil del seu immoble, no n’hi ha dues iguals, fet que les converteix en singulars.

Obrir conversa
1
💬 t'ajudem?
Hola 👋
Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació.