DESCOBRINT LA COLÒNIA GÜELL
Santa Coloma de Cervelló

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. També visitarem la Torre Salvana, un tresor de la Catalunya de l’edat mitjana.

PROPERA DATA
dissabte 11 de juliol
PROPERA DATA
dissabte 26 de setembre (grup complet)
PREU
25€
DURADA
3:30 h.
HORA D'INICI
10:00 h
Punt de Trobada

Colònia Güell

El punt de trobada amb més detall el coneixeràs un cop facis la reserva.

Sortida guiada a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Descobrirem no només la colònia amb la seva meravellosa arquitectura: Antoni Gaudí, Joan Rubió i Bellver, Francesc Berenguer, sinó que explicarem la seva història plena d’anècdotes i successos. La història de les colònies tèxtils a Catalunya va marcar tota una època plena de llums i ombres, una sortida que no et pots perdre. També visitarem la Torre Salvana un gran tresor de la Catalunya de l’edat mitjana. El preu inclou l’entrada a la cripta, els audiovisuals i la nostre guia. Passarem tot un matí en un dels llocs més històrics de Catalunya.

  • Dificultat física baixa
  • El preu inclou l'entrada a la Cripta Gaudí.
  • Es fa un descans a meitat de ruta
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions de la guia.
  • Ruta on descobriràs un dels barris amb més història de Barcelona
GUIA DE LA RUTA
ELVIRA FONT

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat