DE LA MISERICÒRDIA A LA CIÈNCIA
Reial Academia de Ciències i Arts de Barcelona més voltants.
Propera Data
dimecres 8 de juliol
PREU
20 €

El preu inclou l’entrada a la RACAB i l’ús d’audiòfon.

HORA INICI
10:00
DURADA
3: 15 h. amb descans
PUNT DE DE TROBADA

Plaça de Sant Agustí

Ruta guiada on explorarem escenaris cabdals per entendre la ciutat il·lustrada dels s. XVII i XVIII, on la revolució que prometia la ciència contrastava amb un present de pobresa per gran part de la població. Anirem a antics centres de suport humà, com la Casa de la Misericòrdia, i el seu torn de nens abandonats, la Plaça del Bon Succés i el seu convent, el Col·legi de Notaris, l’església de Sant Agustí i  el Teatre Romea. A la segona part de la ruta  visitarem l’edifici de la Reial Academia de les Ciències i Arts de Barcelona, on a la la seva imponent sala d’actes, Albert Einstein, va explicar els fonaments de la relativitat, mentre que a la sala del costat hi descansa el rellotge astronòmic Billeter de 1869 que, a més de l’hora, indica amb exactitud la posició d’alguns planetes, la Terra, la Lluna i el Sol fins al 2029. Un edifici on la passió per l’arquitectura i la devoció per la ciència es veuen magníficament representats.

  • la dificultat física de la sortida és baixa.
  • El preu inclou l'entrada a la RACAB
  • Es fa un descans a meitat de ruta
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions de la guia.
  • Ruta monumental
Guiatge de la primera part

Elvira Font

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

La visita a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona serà comentada per el guia de l’acadèmia.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat