LA CATEDRAL DE TARRAGONA I ELS VOLTANTS
DATES
dissabte 8 d'agost
DURADA
3:30 hores
PREU
25€
HORA D'INICI
10:30
PUNT DE DE TROBADA

Exterior estació de la RENFE a Tarragona

La Catedral, dedicada a Santa Tecla i considerada com la més gran de Catalunya, és la icona més representativa de la Tarragona post-romana i medieval. Serà una ruta guiada fascinant on passejarem per la part més elevada de la ciutat, nucli històric de l’antiga Tarraco envoltat per la muralla iniciada al segle tercer A.C. i ens endinsarem pels seus carrerons on s’alcen palaus gòtics i renaixentistes, per a després descobrir a fons la catedral, que ha culminat la restauració més important de la seva història. La seva façana, amb la gran portalada i la rosassa, és una de les imatges més emblemàtiques de la ciutat. Veurem el Museu Diocesà, l’espectacular retaule de Santa Tecla i podrem admirar la nova restauració de l’orgue major datat del segle XVI. I per acabar anirem a tocar ferro, al mirador del Mediterrani on s’hi poden contemplar unes vistes espectaculars.

  • Ruta monumental
Guiatge de la ruta

Carles Baz

Vallesà de naixement,tècnic superior de turisme, guia oficial de Catalunya i llicenciat en humanitats. En Carles és un veterà amb més de quinze anys d’experiència com a guia oficial, que són vibrants i explicades amb entusiasme i creativitat.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat