93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:

Situat dalt d’un turó amb un gran domini visual, la ubicació d’aquesta fortalesa respon a la necessitat de controlar el Salí i la vall del Cardener. Entre els segles XI i XV, període en el qual va gaudir de la seva màxima esplendor, el castell es va convertir en la residència dels senyors de Cardona, més coneguts com els ‘rics senyors de la sal’, una de les nissagues més influents de la corona d’Aragó Però el que fa que el castell de Cardona sigui un dels més apreciats és la seva fama de fortificació militar inexpugnable, ja que al llarg de tots els seus anys d’existència ha resistit a nombrosos intents de conquesta. També visitarem el centre històric que respira l’efervescència social i econòmica de la baixa edat mitjana. Als peus del seu imponent castell, el centre històric de Cardona s’estén amb un entramat de carrers estrets amb majestuosos casals i obres singulars, tant civils com religioses. Una visita guiada des del Centre Cardona Medieval, culminada amb vells paisatges.

A la tarda visitarem la Muntanya de Sal, que és un fenomen natural únic al món i encara avui creix a mesura que la pluja l’erosiona. Durant una hora, ens endinsarem fins a 86 metres i gaudirem de l’espectacle de formes i textures que ofereix el massís salí.

DATA
DISSABTE 21 DE MAIG - GRUP COMPLET
NOVA DATA
DISSABTE 18 DE JUNY
PREU DE LA RUTA
65€

El preu inclou la plaça a l’autocar, la visita guiada al Castell de Cardona, el poble i les mines de sal, les entrades i l’acompanyament.

El preu no inclou el dinar. Es disposarà de 2:30 h de temps lliure per dinar al poble de Cardona. Al fer la reserva us enviarem un llistat de restaurants recomanats.

HORA DE SORTIDA DE BARCELONA - PLAÇA UNIVERSITAT
8:30
DURADA DE L'ACTIVITAT
Tot el dia fins a les 17:15 h. - arribada a BCN 19:00 h.

Formulari de reserva

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb els detalls de la teva reserva. Mira la carpeta del correu brossa si no reps el missatge.

  Per reservar més de 4 places contacti amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a info@arquitecturadecatalunya.cat

  Reserva per telèfon

  93 417 16 78 | 669 0 98 761

  Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

  Reserva amb el formulari d'inscripció

  T'ho enviem per correu electrònic

  Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva.

  Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

  Contacta amb nosaltres

  Truca'ns!

  93 417 16 78 | 669 0 98 761

  Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

  WhatsApp

  639 71 55 00

  Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

  Escriu-nos!

  correu electrònic

  info@arquitecturadecatalunya.cat

   

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.