93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
EL SOMNI DE LA BURGESIA CATALANA I PALAU DE LA MÚSICA
Barcelona

La burgesia catalana de finals del segle XIX i principis del XX va apadrinar i fomentar la realització de grans obres arquitectòniques que han definit la fesomia de la ciutat. La nostra ruta ens portarà des del començament de l’avinguda del Portal de l’Àngel per entrar a la Barcelona emmurallada, on podrem visitar entre d’altres indrets l’obra cabdal de Domènech i Montaner, el Palau de la Musica.

MAIG
DISSABTE 28 DE MAIG DE 2022
DURADA
3:00 h.
PREU
20€

El preu inclou entrada i visita al Palau de la Música.

HORA D'INICI
10:00 h.
Punt de trobada

Plaça Catalunya

Guiatge de la ruta

Elvira Font més guia del Palau de la Música.

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Els nostres burgesos han fet la ciutat que coneixem, sense ells no tindríem ni modernisme, ni el moviment renaixentista, ni al pla d’en Cerdà, que ens va donar el traçat de grans vies, com el Passeig de Gràcia (antigament el Camí de Jesús). El somni d’aquesta societat burgesa van ser les grans places, els glamorosos cafès i els més bells teatres.
La nostra ruta ens portarà des del començament entrant per una de les portes més importants de la Barcelona emmurallada, el portal dels orbs (Portal de l’Àngel), la porta més important de sortida de muralles, per descobrir que a finals del segle XIX la burgesia tenia els seus reductes de diversió. També descobrirem obres de grans arquitectes, com Puig i Cadafalch, Rubió Bellver, pioners del modernisme. Anirem per passatges amagats, seus d’antics monestirs, parlarem de remeiers i misteriosos crims, sense deixar la visita a l’aqüeducte dels romans, Institucions religioses i espais vinculats a Ramon Casas, Picasso entre d’altres, coneixerem antics palaus, traçats urbanístics de la vella ciutat per acabar en una visita guiada d’una hora en l’obra cabdal de Domènech i Montaner al Palau de la Música, Seu de l’Orfeó Català i competència del Liceu, finançada pels senyors de Barcelona i la classe més popular. Una visita imprescindible per a qui vulgui conèixer la Barcelona d’inicis del s. XX. Una visita imprescindible per a qui vulgui conèixer la Barcelona d’inicis del s.XX.

 • Sortida de baixa dificultat física.
 • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions dels guies.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

FORMULARI DE RESERVA

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb els detalls de la teva reserva. No oblidis mirar al correu brossa si no l’has rebut!

  Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

  Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

  Contacta amb nosaltres

  Truca'ns!

  93 417 16 78 | 669 0 98 761

  Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

  WhatsApp

  639 71 55 00

  Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

  Escriu-nos!

  correu electrònic

  info@arquitecturadecatalunya.cat

   

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.