93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
EL SOMNI DE LA BURGESIA CATALANA I PALAU DE LA MÚSICA
Barcelona

La burgesia catalana de finals del segle XIX i principis del XX va apadrinar i fomentar la realització de grans obres arquitectòniques que han definit la fesomia de la ciutat. La nostra ruta ens portarà des del començament de Passeig de Gràcia, per arribar a la  Plaça de Catalunya i entrar a la Barcelona emmurallada, on podrem visitar entre d’altres indrets l’obra cabdal de Domènech i Montaner, el Palau de la Musica.

OCTUBRE
DIJOUS 15 D'OCTUBRE
DURADA
3:00 h.
PREU
20€

El preu inclou entrada i visita al Palau de la Música.

HORA D'INICI
10:00
Punt de trobada

Zona Passeig de Gràcia

Quan facis la reserva t’enviarem el punt de trobada amb més detall.

Els nostres burgesos han fet la ciutat que coneixem, sense ells no tindríem ni modernisme, ni el moviment renaixentista, ni al pla d’en Cerdà, que ens va donar el traçat de grans vies, com el Passeig de Gràcia (antigament el Camí de Jesús). El somni d’aquesta societat burgesa van ser les grans places, els glamorosos cafès i els més bells teatres.
La nostra ruta ens portarà des del començament de Passeig de Gràcia, per arribar a la  Plaça de Catalunya i conèixer no només la seva història, gran projecte d’un dels nostres grans arquitectes: Puig i Cadafach sinó que explicarem les escultures que l’envolten i que es va inaugurar arran de l’Exposició Internacional de l’any 1929. Entre les escultures de l’època que la decoren en destaquem la Deessa de Josep Clarà i el Pastor de Pau Gargallo, a més d’altres obres de Josep Llimona, Enric Casanovas i Enric Monjo;  per després entrar a la Barcelona emmurallada, on podrem visitar esglésies, conèixer antics palaus, traçats urbanístics de la vella ciutat per acabar en una visita guiada d’una hora en l’obra cabdal de Domènech i Montaner al Palau de la Musica, Seu de l’Orfeó Català i competència del Liceu, finançada pels senyors de Barcelona i la classe més popular. Una visita imprescindible per a qui vulgui conèixer la Barcelona d’inicis del s.XX.

  • Sortida de baixa dificultat física.
  • Us d'audiòfons per escoltar millor i amb més llibertat de moviment les explicacions dels guies.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

FORMULARI DE RESERVA

nova data pel mes d'abril.

Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic a reserves@arquitecturadecatalunya.cat

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat