93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
MONESTIRS I CASTELLS DE LLEIDA
Bellpuig i Panelles

Un viatge al bell mig de Lleida (Urgell i la Noguera) ens portarà a conèixer a través de la seva història i dels seus paisatges algunes joies de l’arquitectura renaixentista, barroca i medieval, sense oblidar-nos de l’art urbà actual com els murals de la vila de Penelles, únics a Europa.

DATA
Dimecres 23 de setembre
PREU
90€ amb autocar inclòs | 65€ si vas pel teu compte

El preu inclou el dinar i les entrades als recintes que visitarem.

SORTIDA DE BARCELONA
8:15 h.
HORA D'INICI A BELLPUIG
10:15
DURADA
Matí i tarda fins a les 17:30 h
PUNT DE TROBADA A BARCELONA

Plaça Universitat

Un viatge al bell mig de Lleida (Urgell i la Noguera) ens portarà a conèixer a través de la seva història i dels seus paisatges algunes joies de l’arquitectura renaixentista, barroca i medieval, sense oblidar-nos de l’art urbà actual com els murals de la vila de Penelles, únics a Europa.
Comencem la ruta a Bellpuig, visita guiada en dos monuments històrics, obres úniques de gran esplendor renaixentista i de la noblesa catalana de la S. XVI com Sepulcre de Ramon Folch de Cardona, Virrei de Nàpols. Conèixer aquest monument és conèixer la història dels comtats i baronies d’un moment convuls i alhora gloriós del nostre país. Després de la visita guiada pel centre històric de Bellpuig, terra de monestirs, visitarem el Convent de Sant Bartomeu, un monument que sorprèn per la seva arquitectura gòtica i renaixentista que Alhora que constitueix una fita remarcable en el paisatge. I si hem de veure castells; El més emblemàtic i romàntic és el Castell del Remei, en visita guiada al ‘Santuari i cellers del Castell que és una finca que ha estat un enclavament estratègic al ‘Llarg de la història i que actualment acull el celler més antic de Catalunya de vins, mantenint l’elaboració en plena activitat amb PRESTIGI internacional. Consta d’un castell construït a finals del segle XIX sobre una antiga edificació; d’un santuari d’estil classicista italianitzant; I de Vestigis de la colònia agrícola més important de l’època amb un molí, una antiga destil·leria i tallers de Boteria i ferreria, en plena natura -entre vinyes, arbredes i llacs-, s’hi Troba el restaurant de la finca on menjarem, i en acabar el dia una visita pels carrers de Penelles, prepara la teva càmera de fotos i l’alegria d’un dia ple de sorpreses.

Galeria d'imatges

Reserva per telèfon

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Truca a un dels nostres números i fes la reserva per telèfon. Podràs pagar al moment amb tarja de dèbit o credit i sense cap tipus de comissió.

Reserva amb el formulari d'inscripció

T'ho enviem per correu electrònic

Omple el següent formulari en línia i t’enviarem un correu electrònic amb els detalls de la teva reserva, així com el número de compte per a fer el pagament (també pots pagar amb tarja trucant-nos per telèfon)

Formulari de Reserva

Omple el formulari de reserva i t'enviarem un correu amb els detalls per a confirmar-la

Per reservar més de 4 places contacti amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic.

Oficina de reserves d'Arquitectura de Catalunya

Contacta amb nosaltres

Truca'ns!

93 417 16 78 | 669 0 98 761

Estem tots els dies de la setmana de nou a nou

WhatsApp

639 71 55 00

Afegeix-nos als teus contactes i envia’ns un whatsapp

Escriu-nos!

correu electrònic

info@arquitecturadecatalunya.cat