93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
Convents, Palaus i Filosofia
Inclou visita a la Balmesiana - Barcelona
 • dijous 25 de novembre de 2021
 • Inici a les 10:15 h.
 • Durada 3:00 h. amb un descans inclòs.
 • Preu inscripció 20€Inclou el preu de l'entrada i la visita guiada a la Balmesiana

Per fer la reserva pots omplir el formulari en línia, enviar-nos un missatge o trucar-nos al 93 417 16 78.

Descobrint Convents, Palaus i Filosofia - Visita a la Balmesiana i els voltants.

El cor de Barcelona té molta història, especialment si passegem pel casc antic on hi eren els més importants convents de la ciutat, els millors palaus i el bressol de personatges il·lustres de l’època. En aquesta ruta guiada visitarem l’interior de La Balmesiana (institució dedicada a l’estudi i la difusió de l’obra del filòsof i teòleg Jaume Balmes) que amaga un dels tresors millor conservats de la ciutat; una capella obra de Joan Rubió i Bellver, deixeble de Gaudí i espais sorprenents aturats en el temps. També veurem reductes de monestirs, com els Monestirs de Santa Caterina i de Sant Pere, parlarem de esglésies gairebé secretes i palaus recuperats com La Casa dels entremesos que guarda històries dels Joglars del S. XIII, visitarem el Palau Mercaders (Centre Artístic de Sant Lluc).

Un passeig ple de curiositats, arquitectura i història que no et pots perdre Places limitades!

Guiatge de l'activitat

Elvira Font

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.

FORMULARI DE RESERVA

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb els detalls de la teva reserva. No oblidis mirar al correu brossa si no l’has rebut!

  Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic.

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.