93 417 16 78 | 669 098 761 info@arquitecturadecatalunya.cat
Segueix-nos a les xarxes:
Descobrint la Barcelona Maçònica
Barcelona
 • divendres 4 de març de 2022
 • Durada 3:00 h.
 • Preu inscripció 20€Inclou el preu de l'entrada a la Biblioteca Arús. Fem ús d'audiòfon per escoltar amb més comoditat les explicacions de la guia.

Per fer la reserva pots omplir el formulari en línia, enviar-nos un correu electrònic o trucar-nos al 93 417 16 78.

Descobrint la Barcelona Maçònica

Qui eren els maçons? Satanistes, espiritistes, alquimistes? Quan apareixen a Barcelona? Per què Franco estava obsessionat amb el contuberni judeo-maçònic? Descobrint la Barcelona Maçònica és una ruta clara, transparent i gens mística sobre la petjada maçònica a la nostra ciutat. El millor lloc per iniciar-se en el món de la maçoneria és visitant la biblioteca Arús, la joia dels espais maçònics de Barcelona sense deixar de visitar edificis, porxos i places plens d’arquitectura i història, com el Convent de Sant Agustí o els Porxos d’en Xifré, Pla de Palau, Catedral i molt més. Una passejada plena de curiositats històriques que no et pots perdre.

Guiatge de l'activitat

Meritxell Carreres

Llicenciada en dret, Barcelonina de Gràcia i amb arrels de la Barceloneta, l’Eixample i Ciutat Vella. La Meritxell du l’entusiasme per Barcelona a l’ADN i el seu objectiu és fer que Barcelona us sedueixi. 

FORMULARI DE RESERVA

Omple el formulari i t'enviarem un correu amb els detalls de la teva reserva. No oblidis mirar al correu brossa si no l’has rebut!

  Per reservar més de sis places contacta amb nosaltres per telèfon al 93 417 16 78 o envia'ns un correu electrònic.

  Obrir conversa
  1
  💬 Hola! Et podem ajudar?
  Hola 👋
  Pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp per fer una reserva o sol·licitar informació. Et donarem resposta en breu.